Fogfehérítés

Ha elszíneződtek a fogai, vagy szeretne fiatalosabb kinézetet, ragyogóbb mosolyt elérni minimális energiabefektetéssel, akkor a fogfehérítés megoldást jelenthet.
Mitől is színeződnek el a fogak? Van, akinek gyerekkorától sárgásabbak a fogai, mégis leggyakrabban az ételek és italok, valamint a dohányzás miatt lesz más árnyalatú a
fogsorunk. Minden fogfehérítés előtt egy fogászati szűrésen kell részt vennünk, hiszen csak ép fogakat lehet fehéríteni. Ügyeljünk arra, hogy a fogkövektől is szabaduljunk meg, hiszen nem a fogkövet, hanem a fogainkat szeretnénk fehéríteni, ez az alapja az esztétikailag is elfogadható eredménynek.

  • Otthoni fogfehérítés

  • Rendelői fogfehérítés

Otthoni fogfehérítés

  • Első lépésként lenyomatot veszünk, így elkészítünk egy olyan sínt, ami egyedi, kizárólag a páciens fogsorára passzol. A fehérítő anyagot is mi biztosítjuk, így kényelmesen 10 éjszakán keresztül, otthon elvégezhetjük a fogfehérítést. Bár kisebb százalékú fehérítő anyaggal dolgozunk, mint a rendelői fehérítésnél, így is nagyon szép eredményt lehet elérni.
  • Előfordulhat, hogy a fogak érzékenyek lesznek a kezelés alatt, a jó hír azonban az, ha ez nagyon kellemetlen, mi magunk is szabályozhatjuk, hogy kihagyunk egy-két napot. Ha később szeretnénk megismételni a kúrát, akkor a fehérítő anyagot kell csak pótolnunk, a sínt újra használhatjuk.

Rendelői fogfehérítés

  • Ha tartós és gyors eredményt szeretnénk elérni, akkor ezt a módszert érdemes választanunk. A Beyond rendszer nem csak a fogfelszínt, hanem a mélyebb rétegeket is megtisztítja. Ez a legmodernebb technológia egy hidegfényes rendszeren alapul, mely által egy magas hatásfokú kék fény segítségével történik a fogfehérítés.
  • A kezelés 3x15 perc, előkészületekkel együtt 1-1,5 órát vesz igénybe. A kezelést dentálhigiénikus végzi.
cross