Szájsebészet

Rendelőnkben a teljeskörű betegellátás érdekében szájsebészet is működik. A szájsebészet olyan beavatkozásokat foglal magába, mint a fogak-, foggyökerek-, bölcsességfogak- és ciszták eltávolítása, továbbá az implantátumok behelyezése. Ezek a kezelések mindenki számára ijesztően hangzanak, de mi a szakorvos profizmusával, professzionális felszerelésünkkel valamint empatikus hozzáállásunkkal igyekszünk a lehető legkellemesebbé tenni ezeket a beavatkozásokat is.

  • Fogeltávolítás

  • Implantálás

Hasznos tudnivalók

A szájsebészeti eljárás sikerességét befolyásolja a gyulladás mértéke, a páciens általános egészségügyi állapota, esetleges krónikus betegsége. Mi magunk is nagyon sokat tehetünk a műtétek utáni komplikációk megelőzésében. A műtét utáni 1-2 napban pihenjen, és ne terhelje meg a szervezetét. A beavatkozás utáni 3-4 órában csak folyadékot fogyasszon. Kerülje a kávé, tej és tejtermékek fogyasztását. Az első napon puha pépes ételeket fogyasszon, a dohányzás és alkohol fogyasztása tilos.

A beavatkozást követően öblögetni tilos. Javasolt naponta többszöri fogmosás, puha sörtéjű kefével, hiszen fontos tisztán tartani a seb környezetét. Kérjük kerüljön minden megerőltető mozgást, úgy mint a fizikai munkavégzést, vagy a súlyzós edzést.

cross