Your Skin Medical

Sokan már tudják, hogy megalapítottuk másik rendelőnket, a Your Skin Medical orvos-esztétikai szalont, melyben a fogászatnál jóval kellemesebb kezelések kerülnek terítékre:)

Sok-sok pácienssel beszélgetve felmerült az igény egy olyan hely létrehozására, mely a szépséget állítja középpontba, és igényes környezetben, kellemes hangulatban lehet szépülni magas minőségű, de elérhető árú kezelések által!

Power Shape 2

A Power Shape 2 egy innovatív piacvezető alakformáló gép, az arcfeszesítésen túl a test problémás részeinek feszesítését, formálását végzi, csökkenti a narancsbőrt és látványos kerületcsökkenést lehet vele elérni.

Az arc harmóniája

Az arc harmóniájához a fogakon túl nagyban hozzátartozik az arcbőr szépsége, melyet kiváló minőségű kozmetikai kezeléseinkkel érünk el, a Kleanthous prémium kategóriás arckezelésein kívül, bőrmegújító savazás, mezopenes kollagénindukciós kezelések és Power Shape 2 arcfeszesítés is megtalálható kínálatunkban.

Lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés a másik sláger kezelésünk, hiszen ez manapság már biztonságosan, fájdalommentesen, elérhető áron áll a vendégek rendelkezésére. Minden nő álma, hogy időt spórolva mindig ápoltan, sima lábakkal élhesse az életét.

Különleges akció

Ebben a hónapban különleges akcióval készültünk Önöknek

Lábszár nagy csomag

390.000 Ft helyett 165.000 Ft

Alkar nagy csomag

240.000 Ft helyett 140.000 Ft

Hónalj nagy csomag

165.000 helyett 60.000 Ft

Várjuk Önöket szeretettel :)

Tovább a Your Skin Medical honlapjára
cross